Boende på Nygårds

Lägenheter

På vindsloften i två flyglar har vi inrett lägenheter, det förhöjda taket med synliga bjälkar och ljusa färger skapar rymd och luftighet. Utanför fönstret svajar stora träd. 
Lägenheterna består av ett stort rum med dubbelsäng och bäddsoffa samt dusch och wc. Köksdelen har all vanlig utrustning som spis, kylskåp, kaffebryggare och mikro.

Uthyres veckovis från Lördag till Lördag.

Lediga veckor sommaren 2019: vecka 28, 29, 30, 31, 32 & 33

 

Hus på Nygårds Herrgård

Äppelflygeln: Den norra flygeln bredvid mangårdsbyggnaden har sex rum och kök med plats för tretton personer. Ett stort vardagsrum och två dusch och wc. Det finns även uteplats och trädgård på baksidan.

Lediga veckor sommaren 2019: 28, 30, 31 & 32

Rättarbostaden: Den tidigare rättarbostaden har plats för 6-8 personer och omgärdas av en stor trädgård med äppelträd. Kök, vardagsrum och två dusch och wc.

Bihuset: I det runda bihuset från 1700-talet har vi inrett för fyra personer. På bottenplan finns kök och badrum och på andra våningen finns vardagsrum med bäddsoffa. Längst upp i kupan finns sovrum för två personer.

Lediga veckor sommaren 2019: vecka 27, 28, 32 & 33

Husen uthyres veckovis från Lördag till Lördag.

 

Byte lördagar,  incheckning kl. 15.00

Utcheckning 12.00 lördag

Städning ingår ej. Boendet ska vara städat senast klockan 11:00 på avresedagen.

Ej hund och katt, rökfritt.

 
 

att göra

Här kan du koppla av i lugnet nära naturen och det finns gott om promenadstråk som t.ex. Fridhem, Högklint och Södra Hällarna. Vill du lämna gården så ligger Visby 10 minuter bort med cykel eller bil. Gotlands största aktivitetscenter Kneippbyn vatten & sommarland, med restaurang och krog ligger endast 2 km från gården. Nära till härlig natur och hav. 

1.5 mil till en av Gotlands finaste sandstränder, Tofta.